Dankort/VisaDankort

Den komplette klub-hjemmeside

Til sportsklub eller sportsforening

Button

Flere end 55 klubber og hold benytter i dag myFC's hjemmeside koncept.
myFC er en helhedsløsning med et komplet websystem for sportsforeninger, klubber og hold.

Vores koncept er meget mere end den synlige hjemmeside, det er et værktøj til at lette det daglige arbejde i klubben. Den bedste og billigste løsning for klubben. Se priser


Alle sportsgrene kan bruge myFC Klub CMS.

 

Gør livet lettere for klubbens frivillige med:

  • Nyheder med start- og slutdato
  • Nyhedsmails med ét klik
  • Intranet til trænere og spillere
  • Spilllerprofiler
  • Spilllerstatistik
  • Grafisk holdopstilling

Se den samlede moduloversigt

 

Vi lever i et informationssamfund og det stiller nogle krav til klubben. Medlemmerne forventer at få denne information hurtigt og simpelt. Sedler i omklædningsrummet er en saga blot - information skal være til rådighed hvor som helst, når som helst.

Med myFC's hjemmesidekoncept kan I opbygge et intranet hvor medlemmerne kan logge ind og få denne information, information som ikke er synlig for uvedkommende. I kan sende nyhedsmail ud, hurtigt og nemt med et enkelt klik.

Der er et hav af moduler specielt udviklet til sportsforeninger, men også mere generelle moduler. Alle modulerne følger med i startpakken, lige som I straks har adgang til nye moduler, så snart de er lanceret. Alt hvad andre klubber som benytter myFC har gjort, kan I også gøre.

 

Nyheder, Nyhedsbrev, Fotoalbum, Kalender, Afstemninger, Nedtællinger, Billedarkiv, Dokumentarkiv, Gæstebog, RSS-feeds, Sponsorer, Kontaktformular, Egne formularer m.m.

Administration af hjemmesiden

Slut med besværlige opdateringer
Slut med besværlige opdateringer

Ud over hjemmesiden indgår der et enkelt administrationsværktøj, som selv en ikke IT-kyndig kan håndtere uden problemer. I bestemmer selv hvor mange og hvilke personer der skal have adgang til at administrere hjemmesiden og hvilke funktioner og områder de skal have adgang til.

På den måde kan hver træner have adgang til sit hold, mens en eller flere hovedadministratorer har fuld adgang til samtlige funktioner og områder i systemet.

Alt dette følger med - se her


Eget domæne til hjemmesiden

I kan benytte jeres eget domæne til hjemmesiden.

Skal I have ubegrænset antal mail-adresser til jeres eget domæne, anbefaler vi at købe en bronze-suite hos unoeuro.com. Det koster ca. kr. 100 årligt.

 

 

myFC hjælper klubber og sportsforeninger med at få en ny flot og velfungerende hjemmeside på nettet.
Flere end 55 klubber og hold benytter allerede i dag myFC's hjemmeside koncept.